Unimark doo

Pretraga

Troškovi i način isporuke

Kupac je dužan da prilikom preuzimanja kupljenog prizvoda ustanovi kompletnost i fizičku neoštećenost proizvoda koje preuzima. Naknadne reklamacije neće biti prihvaćene.

Kupac je dužan da sačuva originalnu ambalažu kupljenog prizvoda u toku trajanja garantnog roka i da je obavezno koristi pri svakom transportu u slučaju vraćanja robe prodavcu.

Kupac robu može da vrati isključivo u sledećim slučajevima:
• Ukoliko je greškom prodavnice UNIMARK doo isporučena roba koju kupac nije poručio, rok za započinjanje procedure povraćaja robe je 24h od trenutka prijema robe;
• Ukoliko je kupcu isporučena neispravna ili roba oštećena u transportu, rok za započinjanje procedure povraćaja robe je 24h od trenutka prijema robe
• Ukoliko je kupac svojom greškom poručio robu, a želi da izvrši povraćaj, u skladu sa Zakonom o zastiti potrošača biće mu fakturisan iznos troškova transporta robe koju vraća.

Na osnovu zakona o zaštiti potrošača, obaveštavamo Vas da imate pravo na jednostrani raskid ugovora na daljinu i ugovora koji se zaključuju izvan poslovnih prostorija, u roku od 14 dana od dana kada je roba dospela u državinu potrošača.

Rok za započinjanje procedure povraćaja robe je 24h od trenutka prijema robe.

Roba koja se vraća ne sme prethodno biti korišćena i mora biti upakovana u originalnu ambalažu, jer u protivnom neće biti izvršen povraćaj novca kupcu, tj. kupljena roba biće vraćena kupcu o njegovom trošku.
------------------------------

Pre nego što pristupite procesu povraćaja robe, molimo Vas da nas u roku od 24 časa od trenutka prijema robe obavezno kontaktirate putem telefona 018/240-469 ili 063/488-940, radnim danom i subotom od 08-15 h ili naše e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i ukažete na potrebu i razlog povraćaja robe, odnosno da prema našim instrukcijama pošaljete pisanu izjavu o razlozima za povraćaja putem fax-a, e-maila ili poštom.

Putem e-maila biće vam poslati sledeći dokumenti koje trebate odštampati i čitko popuniti štampanim slovima.

Sve formulare obavezno potpisati, odnosno potpisati i pečatirati (pravna lica):

1. Formular Jednostrani raskid ugovora po Zakonu o zaštiti potrošača
2. Formular Podaci o robi za povraćaj
3. Formular Povratnica u 3 primerka

Sve navedene dokumente šaljete zajedno sa robom i originalnom fakturom koju ste dobili od nas.