Unimark doo

Pretraga

Troškovi i način isporuke

Svi proizvodi u ponudi svrstani su po kategorijama i potkategorijama i do njih možete doći uz pomoć sistema menija i podmenija, odnosno direktnim upitom u polje za pretragu koje se nalazi u gornjem zaglavlju sajta.

1. Korak: Pošto ste pronašli proizvod koji želite da poručite klikom na link “Kupi“ ili “Dodaj u korpu“ započinjete proces kupovine.

2. Korak: U ovom koraku prikazaće se vaša korpa za kupovinu sa proizvodom koji ste odabrali
a) Ovde možete odabrati broj komada od pojedinog proizvoda, ukucavanjem broja komada robe u odgovarajuće polje i klikom na zelenu ikonicu za оsvežavanje sadržaja ili isti u potpunosti ukloniti iz korpe.
b) Ukoliko želite nastaviti kupovinu i naručiti još neki proizvod, kliknite na link “Nazad na kupovinu“.
c) Ako ste želite da završite proces narudžbine, kliknite na link: “Provera“

3. Korak: U ovom koraku unosite podatke za narudžbinu pri čemu su polja označena zvezdicom obavezna za unos.
a) Ukoliko želite da se roba isporuči na adresu različitu od one koju ste ovde naveli, odaberite odgovor Da u polju “Druga adresa za isporuku“ i popunite dodatni formular za isporuku na drugu adresu.
b) Ukoliko je adresa za isporuku ista kao i ona koju ste uneli prilikom prijave odaberite odgovor Ne.

4. Korak: Način plaćanja – ovde birate kako želite da platite naručeni proizvod: pouzećem (plaćanjem kurirskoj službi prilikom preuzimanja robe), avansno (opštom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti) ili putem profakture (za pravna lica).

5. Korak: Potvrda porudžbine – ovde vršite konačnu proveru naručenih artikala i njihove količine.
U polje “Napomene“ možete uneti tekst po potrebi.

6. Molimo da pažljivo pročitate i proučite “Uslove prodaje“ i “Uslove za vraćanje robe“, i, ukoliko ste saglasni sa njima, obeležite polje gde to potvrdjujete, jer u protivnom nećete moći da klikente na dugme “Potvrdite porudžbinu“, odnosno porudžbina neće biti poslata.

7. Po potvrdi porudžbine na e-mail adresu koju ste naveli biće vam poslata potvrda porudžbine, a onda možete očekivati poziv od naše službe prodaje radi potvrde porudžbine.