Unimark doo

Pretraga

Troškovi i način isporuke

Korišćenjem bilo kog dela web sajta www.unimark.co.rs prihvatate sva pravila njegovog korišćenja.
Korisnici su u obavezi da se informišu o pravilima korišćenja sajta, pa se smatra da su korišćenjem bilo kog dela sajta u svakom trenutku upoznati sa pravilima korišćenja i da su ih razumeli u potpunosti.
Nijedan deo web sajta ne može se koristiti u nezakonite svrhe.

UNIMARK doo zadržava pravo promene ili modifikacije bilo kog dela sadržaja sajta bez prethodne najave.

UNIMARK doo ne preuzima odgovornost za tačnost podataka koje su načinila ili publikovala treća lica, a koji su uz dozvolu, bez izmena preuzeti i objavljeni na web sajtu UNIMARK doo (odnosi se na tehničke karakteristike i opis prozvoda u ponudi).

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom aktuelnog Zakona o autorskim i srodnim pravima. U slučaju da želite da objavite neki od tekstova sa sajta www.unimark.co.rs, bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani ili Internet medij), obavezno je obezbediti prethodno pismeno odobrenje UNIMARK doo.

Sve robne marke i logotipi prezentovani na ovom web sajtu zaštićena su imena i u vlasništvu su proizvodjača alata i opreme čiji program UNIMARK doo zastupa i prodaje ovim putem i ne mogu biti korišćena na drugim web sajtovima bez pismenog odobrenja samog proizvodjača.
Bilo koja od robnih marki ili imena uključujući i ime UNIMARK doo ne može biti uključeno u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja vlasnika robne marke ili UNIMARK doo u zavisnosti od konkretnog slučaja.