Unimark doo

Pretraga

Troškovi i način isporuke

Kako bi maksimalno zaštitili Vaše podatke, za mere koje preduzimamo u tu svrhu, kao zakonski osnov koristimo Zakon o zaštiti podataka o ličnosti (“Službeni glasnik RS”, br. 87/2018).

Rukovalac obradom podataka je kompanija UNIMARK doo Niš
1. Adresa: Nikole Uzunovića 88, 18000 Niš, RS
2. Matični broj: 17289241
3. E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
4. Tel: +381 18 240 469

UNIMARK doo može u skladu za zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja stranica ovog portala.

Da bismo uspešno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. Prikupljamo samo osnovne podatke o kupcima/korisnicima, neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge.

Internet “kolačići”
Web sajt kompanije UNIMARK doo koristi „kolačiće“(eng. cookies) da Vam pomogne da prilagodite korišćenje interneta Vašim potrebama. „Kolačić“ je tekstualni fajl koji je smešten na Vašem hard disku od strane web servera. „Kolačići“ ne mogu biti korišćeni da pokrenu program ili da isporuče virus Vašem uređaju. „Kolačići“ su jedinstveno dodeljeni Vama, tj. Vašem Web pretraživaču, i jedino mogu biti pročitani od strane web servera u domenu koji Vam ih je poslao. Jedna od osnovnih svrha “kolačića” je da obezbede pogodnosti koje će Vam uštedeti vreme i pružiti bolje korisničko iskustvo. Ukoliko želite da ograničite ili blokirate prijem „kolačića“, ili obrišete „kolačiće“ koji su već postavljeni na vaš uređaj, to možete učiniti podešavanjem postavki samog pretraživača

Podaci koji će biti prikupljani su podaci dobijeni prilikom:

  • korišćenja nekog servisa ili usluge sajta
  • online registracije korisničkog naloga
  • upita za dobijanje informacija o proizvodima i uslugama
  • naručivanja proizvoda.

UNIMARK doo se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika, a dobijene podatke koristiće u sledeće svrhe:

  • poboljšanje efektivnosti stranica web sajta, kao i ponude proizvoda
  • sprovođenje istraživanja i analiza isključivo za sopstvene potrebe
  • obavljanje drugih poslovnih aktivnosti isključivo za sopstvene potrebe

Prikupljeni podaci mogu biti otkriveni, isključivo u skladu sa važećim zakonskim normama, u slučajevima:

  • kršenja pravila korišćenja
  • nezakonitih aktivnosti korisnika
  • sudskog potraživanja i ostalih potraživanja propisanih zakonom
  • aktivnosti za koje se smatra da su nezakonite, radi zaštite prava privrednog društva za trgovinu UNIMARK doo ili trećih strana.

Prava kupaca/korisnika na koje se podaci odnose

Zavisno o svrsi i pravnom osnovu obrade ličnih podataka, moguće je potraživati sledeće:
1. Pravo na opoziv pristanka za obradu ličnih podataka,
2. Pravo na pristup ličnim podacima,
3. Pravo na ispravku i dopunu ličnih podataka,
4. Pravo na brisanje ličnih podataka,
5. Pravo na ograničenje obrade ličnih podataka,
6. Pravo na prigovor na obradu ličnih podataka.

Pravo na podnošenje pritužbe

Ukoliko smatrate da kompanija UNIMARK doo vrši obradu Vaših podataka suprotno Zakonu o zaštiti podataka o ličnosti (“Službeni glasnik RS”, br. 87/2018), imate pravo da podnesete pritužbu Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, čiji su kontakt podaci
1. Adresa: Bulevar kralja Aleksandra br. 15, 11120 Beograd
2. E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
3. Tel: +381 11 3408 900

Napomena: Za sva pitanja, zahteve ili pritužbe u vezi sa primenom naše Politike privatnosti ili za ostvarivanje Vaših prava vezanih za zaštitu ličnih podataka, možete nam se obratiti elektronskom poštom na:
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa navedenim Pravilima korišćenja sajta, a kompanija UNIMARK doo se obavezuje da će se pridržavati svega navedenog.

Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku izmenimo našu Politiku privatnosti ukoliko je to u skladu sa zakonskim odredbama i u interesu unapređenja zaštite i bezbednosti podataka na našem servisu. Sve promene postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj internet stranici.